Natuu

The „quick service” type restaurant Natuu from Cluj-Napoca, comes to enrich the raw vegane restaurants area. The interior design is closely related to the place’s specific nature; the natural and warm elements of massive wood are prevalent. Such is for instance the imposing massive ash wood entry door in the restaurant. The central piece of the place is the massive ash wood big table which combines the natural of the wood with high-tech elements such as the USB plugs placed on each of the 4 sides of the table, in order to charge the smartphones or pads. The small tables with rounded edges have tops of massive ash wood that are also natural; the iron table bases covered in massive wood have a particular clay-like finish, which was a real challenge for us. The restaurant chairs with a natural look upholstery are also worth noting. Over all, a challenging project that we state we managed successfully!