Despre Empero Contract

mobilier la comanda Misiunea noastră este una dintre cele deloc facile! Ne-am propus să facem în așa fel încât să dăm viață spațiilor... De aceea fiecare părticică de mobilier ce întregește fiecare proiect în care ne implicăm trup și suflet, trebuie să fie ireproșabilă și să coexiste într-o simbioză perfectă cu toate celelalte. Cu dedicare ne petrecem timpul pe de-o parte meșteșugind cu măiestrie lemnul pentru a însufleți aceste piese de mobilier și pe de altă parte pentru a identifica și adăuga cele mai potrivite detalii pentru a crea această perfectă simbioză. Suntem cu adevărat mulțumiți atunci când toate cele cu care contribuim la realizarea unui proiect se armonizează perfect atât între ele cât și cu restul ansamblului, generând o imagine desăvârșită.
La noi veți găsi piese unicat, realizate într-o manieră care ridică producția de mobilier la rangul de artă, pentru că, de fapt, artă este ceea ce facem noi cu adevărat. Ne pasionează calitatea, detaliul, munca făcută cu un înalt simț al răspunderii și satisfacția deplină a clienților noștrii.
Totul a inceput în anul 1992, pe când lua naștere și începea producția de mobilier MobiProd. Evoluția a fost una firească: de la producția de corpuri de mobilier mai simple s-a trecut la producția de fotolii, canapele, mobilier pentru uz casnic (bucătării, mobilier pentru living). Pasiunea pentru detaliu fiind mare, în mod natural s-a ajuns la producția de piese de mobilier tot mai abstracte, cu un grad tot mai mare de complexitate. Astfel, în ultimii 5-6 ani, activitatea s-a concentrat pe producția de mobilier pentru industria HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele). Concomitent cu creșterea gradului de complexitate a produselor realizate precum și a capacității de producție, a crescut numeric atât personalul angajat cât și dotarea tehnică. În prezent activitatea se desfășoară pe o suprafață de producție de cca 2,500 mp, în 3 hale în care își desfășoară activitatea 35 de angajați. Grație dotărilor actuale, fabrica are posibilitatea să execute piese complexe din lemn masiv, MDF, Pal, MDF si Pal furniruit, MDF vopsit și polișat și piese de mobilier din anumite materiale compozit (Corian, Hi-Macs, kerrock ) sau compact. De asemenea, un compartiment important este cel de tapiterie, compartiment care funcționează încă de la debutul activității.
Compania noastră are și expunere pe exterior. Printre țările în care s-au executat lucrări sunt: Olanda, Belgia, Elveția, Franța.
Beneficiind de toate aceste atuuri, ne propunem să realizăm piese de mobilier unicat, fiecare cu o tentă personală distinctă și să ridicăm așa cum spuneam producția de mobilier la rangul de artă. Începând cu anul 2014, produsele se comercializează sub marca Empero, brand sub care oferta de produse se completează cu o importantă gamă de scaune.